Individuele coaching

Mijn interesse ligt bij jou en wat je bezighoudt. Ik coach je op samenwerkingsproblemen, persoonlijke effectiviteit, je invloed als manager en resultaat. Tijdens je ontwikkelingstraject werken we samen zes of negen maanden aan heldere doelen en thema’s die ertoe doen. Zo help ik je om je kwaliteit en effectiviteit van je leiderschap te verbeteren.

Bewuste leiders kiezen voor leidinggeven van binnenuit. Met mijn coaching en trainingen in leiderschap en persoonlijke effectiviteit geef je richting aan je leven, werk, loopbaan, ontwikkeling en geluk.

Voor wie

Ik begeleid ervaren managers en projectleiders van ingenieursbureaus, waterschappen, farmaceutische bedrijven, architectenbureaus, gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen en ziekenhuisapotheken. Verder verzorg ik leiderschapscoaching voor managers in de sectoren spoorwegen, asset- en informatiemanagement.

Gratis kennismaking

In een gratis online sessie onderzoeken we samen waar je mee worstelt. We analyseren ook wat je tegenhoudt om stappen te zetten en verder te komen. Op basis daarvan beslis je of je met mij wil werken en welk ontwikkelingstraject bij je past.

Coachingstrajecten

Je leert jezelf beter kennen, ontdek je ware potentieel en hoe je dat wil uitdragen. Met dit traject krijg je inzicht in het effect van je gedrag, hoe dat veroorzaakt wordt en hoe je het kunt veranderen. Het als resultaat dat je leiderschap authentiek en oprecht wordt.

Je leert effectief omgaan met gedrag van anderen en ruimt blokkades op. Met dit traject versterk je je communicatie- en interactievaardigheden. Zodat je meer invloed krijgt, meer bereikt en gezonde werkrelaties creëert.

Met dit traject groei je als mens en manager in je leiderschap. Je ontwikkelt een succesvolle mix van zelfkennis, vermogen tot zelfreflectie, menselijke en professionele vaardigheden en gedrag. En je leert ook hoe je die mix in balans houdt en hoe je ontspannen leidinggeeft met uitstekende resultaten.

Maatwerk

Ieder mens is anders, daarom stem ik je ontwikkelingstraject specifiek af op jou en je actuele werksituatie. Samen bepalen we welke thema’s en aandachtspunten je snel verder helpen. Maatwerk dus!

Wil je eerst meer weten?

Dat kan natuurlijk. Ik maak graag een telefonische afspraak met je. Dan kunnen we ingaan op jouw specifieke achtergrond, vragen en wensen.

Mail me voor een vrijblijvende kennismaking