Mannen gaan vaak prat op invloed. Maar vergeten vaak dat je daar je op-en-top vrouwelijke kant voor nodig hebt. Paradoxaal genoeg misschien. In de podcast ‘De pioniers van de Vooruitgang’ gaat Folkert Oosting met mij in gesprek over hoe je dat als man toch doet. En hoe je vrouwelijk leiderschap herkent of inzet.

In dit gesprek hoor je over een belangrijk deel van mijn persoonlijke groei en ontwikkeling als leider. In die ontwikkeling heb ik mijn vrouwelijke kwaliteiten teruggevonden, en geleerd de balans en de verbinding te leggen tussen mijn mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten.

Dat geeft me rust, maakt me openhartiger, effectiever en evenwichtiger. En vooral authentieker. Een wit en een zwart paard helpen me daarbij.

“Dick neemt ons openhartig mee in z’n persoonlijke ervaringen. Hoe hij hij z’n vrouwelijk kant terugvond. En zich toen ineens veel meer mans voelde als manager. Uiteindelijk bewoog het hem om organisaties veel menselijker en psychologisch veiliger te maken. Al sinds jaar en dag begeleid Dick bestuurders, managers en professionals als coach, inspirator en adviseur.”

Wil jij ook ontdekken hoe je balans krijgt in je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten? Lees hier meer over Leidinggeven zonder trucjes. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe verhalen? Stuur me een e-mail en ik zet je op mijn maillijst.